Jag blir glad och inspirerad när både kunder och medarbetare beskriver mig som coachande, handlingskraftig och förändringsbenägen.
Mina främsta styrkor är att jag brinner för utveckling av verksamheter och individer, samtidigt som jag är analytisk och strukturerad.

Varför företagsnamnet Anta? Själva ordet anta är en synonym till engagera. Att min arbetsdag består av många antaganden i samband med ekonomisk planering, färdriktning och tempo ser du nog också klart. Nu är det upp till dig att anta utmaningen!

 annsofie-400px
”EN ENGAGERAD AFFÄRSKVINNA MED MYCKET VILJA OCH STORT HJÄRTA”

Att få omdömen som prestigelös, tydlig och ”lugn även i stormens öga” gör att jag utvecklas vidare och tycker att jobbet som rådgivare och affärspartner inom finansiella och organisatoriska tjänster är bland det roligaste man kan göra.

I närmare 30 år har jag jobbat som CFO, controller och ekonomisk rådgivare i en mängd skiftade verksamheter, nu senast inom internationell koncern automobil. Jag har även erfarenhet av  börsnoterat byggentreprenadbolag, utbildningsbranschen, grossistorganisation livsmedel, transport- och logistikbranschen, eventbranschen och andra tjänsteproducerande företag. Mina uppdrag har inneburit ett stort och brett ansvar för ekonomiprocesser, DD-processer, analysarbete och personal inom organisationer i ständig förändring.

Sedan 2014 verkar jag från det egna bolaget Anta Interim Management AB. Inriktningen på min verksamhet är ekonomistyrning och verksamhetsutveckling i varierande roller. På så vis får mina kunder nytta av min fleråriga erfarenhet från företagsledning samt kvalificerade ekonomistyrnings- och PA-uppdrag för att förvalta ett uppdrag eller driva förändringsarbete i projektform.