Jag blir glad och inspirerad när både kunder och medarbetare beskriver mig som coachande, handlingskraftig och förändringsbenägen.
Mina främsta styrkor är att jag brinner för utveckling av verksamheter och individer, samtidigt som jag är analytisk och strukturerad.

Varför företagsnamnet Anta? Själva ordet anta är en synonym till engagera. Att min arbetsdag består av många antaganden i samband med ekonomisk planering, färdriktning och tempo ser du nog också klart. Nu är det upp till dig att anta utmaningen!

 annsofie-400px
”EN ENGAGERAD AFFÄRSKVINNA MED MYCKET VILJA OCH STORT HJÄRTA”

Att få omdömen som prestigelös, tydlig och ”lugn även i stormens öga” gör att jag utvecklas vidare och tycker att jobbet som rådgivare och affärspartner inom finansiella och organisatoriska tjänster är bland det roligaste man kan göra.

I drygt 30 år har jag jobbat som CFO, controller, personalchef och ekonomisk rådgivare i en mängd skiftade verksamheter, nu senast inom Säkerhets- och Bevakningsbranschen. Jag har även erfarenhet av  internationell koncern automobil, börsnoterat byggentreprenadbolag, techbolag, utbildningsbranschen, grossistorganisation livsmedel, transport- och logistikbranschen, eventbranschen och andra tjänsteproducerande företag. Mina uppdrag har inneburit ett stort och brett ansvar för ekonomiprocesser, DD-processer, analysarbete och personal inom organisationer i ständig förändring.

Sedan 2014 verkar jag från det egna bolaget Anta Interim Management AB. Inriktningen på min verksamhet är ekonomistyrning och verksamhetsutveckling i varierande roller. På så vis får mina kunder nytta av min fleråriga erfarenhet från företagsledning, förändringsarbete och alla tillväxtens faser både ur människans och siffrornas perspektiv.

Tror stenhårt på att vi behöver lära om och lära nytt kontinuerligt när vårt yrkesliv blir längre och möjligheterna till utveckling bjuds. Nej – jag blir aldrig färdig! För att bli ännu mer robust i min kunskap om människor, kulturer, organisationer och ledarskap är jag nu klar med utbildningen Organisationspsykologi via Göteborgs Universitetet. En mycket bra utbildning som gett mig akademisk och vetenskaplig grund till mycket av det jag tidigare mött och hanterat.

Som oberoende person är det enklare att agera i organisationsöverskridande frågor och lättare att se bästa totala lösningen för verksamheten. Jag är gärna med och bidrar till att skapa engagemang, färdriktning och fart vid ert förändringsarbete.  Tycker du detta låter som något som skulle kunna bidra i din eller i någon verksamhet i ditt nätverk, kontakta mig så tittar vi på hur vi skulle kunna jobba tillsammans.